Omgeving
Alkmaar
Bergen
Heerhugowaard
Amsterdam
Haarlem
Purmerend
Zaandam

Tuinverzorging

Wilt u uw haag gesnoeid hebben, of de heesters geknipt? Of toch al het onkruid laten verwijderen. Wij komen graag langs om dit te verzorgen.

Tuinonderhoud voor een mooie uitstraling van je huis

Tuinonderhoud is een belangrijk onderdeel van het verzorgen van je woning. Een goed onderhouden tuin kan namelijk een grote invloed hebben op de uitstraling van je huis en omgeving. Het onderhoud omvat niet alleen het snoeien en scheren van hagen, maar ook het snoeien van heesters.

Het snoeien van hagen voor een nette tuin

Hagen zijn een prachtige manier om je tuin af te bakenen of te verdelen en vormen een goede basis voor verdere beplanting in de tuin. Het is echter belangrijk om hagen regelmatig te snoeien om te voorkomen dat ze te groot worden en hun vorm verliezen. Een goed gesnoeide haag zorgt bovendien voor een nette uitstraling van je tuin. Het beste moment om je haag te snoeien is in het voorjaar, voordat de nieuwe groei begint. Op deze manier krijgt de haag voldoende tijd om te herstellen en nieuwe takken te ontwikkelen voordat de zomer begint. Voor regulier snoeien van een haag is het beste moment vanaf de langste dag. Het is verstandig om de haag aan de bovenkant smaller te snoeien dan aan de onderkant, zodat er voldoende licht op de onderste takken valt en de haag mooi vol blijft.

Heesters knippen voor kleur en structuur in je tuin

Heesters zijn ook een onderdeel van tuinonderhoud. De planten geven kleur en structuur aan je tuin en zorgen voor een mooie afwisseling tussen diverse soorten planten. Het is echter belangrijk om regelmatig de heesters te snoeien om te voorkomen dat ze te groot worden en hun vorm verliezen. Het beste moment om je heesters zwaar te snoeien is in het begin van het groeiseizoen, dit is vaak in het vroege voorjaar. Op deze manier kunnen ook de heesters goed herstellen en krijgen ze genoeg tijd om nieuwe takken te ontwikkelen voordat de zomer begint. Het is belangrijk om de takken schuin af te knippen, zodat er geen water op blijft staan en de takken niet gaan rotten.

Een goed beplantingsplan voor een droomtuin

Als specialist in beplanting kunnen wij ook een beplantingsplan voor u maken, geheel afgestemd op uw tuinstijl en smaak. Of het nu gaat om een strakke moderne tuin of een prairietuin, wij hebben de ervaring en creativiteit om van uw tuin een droomplekje te maken. Bij het maken van het beplantingsplan houden wij rekening met de groeiplaatsfactoren, zoals licht, vochtigheid en bodemgesteldheid. Wij werken veel met siergrassen en vaste planten en zijn op de hoogte van de nieuwste soorten die op de markt verschijnen, zodat wij vernieuwend kunnen blijven. We streven ernaar dat je het hele jaar door kleur en sfeer in uw tuin heeft en daardoor nog meer kan genieten van uw tuin.

Heeft u interesse in vakkundig en evenwichtig boomonderhoud? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via 0623950990 of ons mailadres info@greensathome.nl.

Wij streven altijd naar een perfecte balans tussen uw wensen als klant en wat het beste is voor de boom. Bij ons bent u verzekerd van professioneel en vakkundig boomonderhoud dat aansluit bij uw wensen en de gezondheid van de boom.

Wilt u uw haag gesnoeid hebben, of de heesters geknipt? Of toch al het onkruid laten verwijderen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies of offerte. Met onze plantenkennis en jarenlange ervaring streven wij naar een goed onderhouden tuin in perfecte conditie waar u zorgeloos van kunt genieten.

Wat wij u kunnen bieden:

Wij kunnen een geheel nieuw beplantingsplan voor de tuin opstellen of u helpen in keuzes om aanpassingen te doen in de beplanting. Wij adviseren u niet alleen in de keuze qua beplanting, maar dragen ook de zorg voor uitvoering en het onderhoud.

Bij het aanpassen van de beplanting wordt met een aantal zaken rekening gehouden:

Uitstekend
Gebaseerd op 90 recensies
Paul van Buren
Paul van Buren
2023-07-17
Een probleem moet je bij de wortels aanpakken. Greensathome doet dat met wortel en tak. Snel vakkundig en volgens afspraak.
Ilse van der Heijden
Ilse van der Heijden
2023-06-10
In de achtertuin van de buren stond een boom die veel zon wegnam. Ruud is langs geweest om de situatie te beoordelen en hierna hebben we snel een afspraak kunnen maken om aan de slag te gaan. Ondanks dat ik in de binnenstad woon en de boom niet ideaal bereikbaar is, was alles snel en vakkundig geregeld. Heel er blij met het resultaat en zeker aan te raden!
Richard van Twiller
Richard van Twiller
2023-06-10
Onze prachtige Gouden Regen moest na ruim 20 jaar gesnoeid worden, de gouden regen is niet de meest geschikte om te snoeien maar Ruud weet donders goed wat wel en niet kan. Boom is weer mooi in model gebracht, Ruud voerde alle takken af en blies de tuin schoon, echte aanrader. 👍
Mariette de Beaufort
Mariette de Beaufort
2023-06-06
Een aantal van onze bomen was aan flink snoeien/uitdunnen toe. Ruud maakte direct bij kennismaking een vriendelijke, betrouwbare en kundige indruk. In twee etappes is hij met een medewerker een halve dag aan de slag geweest. Afspraken werden vlot gemaakt en keurig op tijd nagekomen. De werkzaamheden zijn vooraf goed afgestemd met onze wensen en keurig uitgevoerd. Ook is er vooraf een duidelijke prijsafspraak gemaakt waar niet van af is geweken. Wij zijn zeer tevreden met de goede zorg voor onze bomen en zullen zeker opnieuw gebruik maken van Greens at Home!
M Szabo
M Szabo
2023-05-28
Ik ben supertevreden en onder de indruk!. Ik vind het echt waanzinnig knap vakwerk hoe Ruud onze boom heeft opgeknapt. Met uiterste precisie heeft hij samen met zijn collega een voor mij gevoel onmogelijke klus prima geklaard. Onze flinke amberboom die inmiddels veel zon tegenhield en last veroorzaakte door afvallende vliesjes, is flink ingekort en gesnoeid. Zodanig, dat de boom een mooie vorm heeft gehouden èn veilig is èn de overlast voorlopig tot een minimum is beperkt. De mannen hebben netjes en veilig gewerkt en echt alles is netjes opgeruimd. Petje af! Ook de communicatie en afspraken nakomen..super! Veel dank en ik houd dit adres in mijn adresboek!
Motor Muis
Motor Muis
2023-05-09
Fijn contact en komt afspraken na.
Hans Anja
Hans Anja
2023-05-04
Hardwerkende aardige jongens! Laten niets achter , alles keurig opgeruimd! Bedankt Ruud
Carla Kolner
Carla Kolner
2023-05-02
Snelle en super professionele boomsnoeier die geen afval achterlaat. En nog vriendelijk en een redelijke prijs ook! Dank Ruud.
Paul Hak
Paul Hak
2023-05-01
Bij ons is de tuin opnieuw aangelegd, zijn een paar grote bomen gesnoeid en is er wat opnieuw bestraat. Onze wensen zijn goed vertaald en we zijn blij met het resultaat. Plezierige mensen om aan het werk te hebben. Vakkundig en professioneel. Billijke prijs. Wij raden GreensatHome zeker aan. Paul en Carla Hak, Heerhugowaard